Falusi Vajk: Sugárzunk!


„… és mi most itt vagyunk”
(Csengey Dénes)

A tesztüzemnek vége, a Reaktor munkába állt. Fórum a Fidelitasnak, online hordó a véleményvezéreknek, felület barátoknak és ellenfeleknek. Termelésbe álltunk, mert ahol hiányzik a gondolat, ott hiányozni fog a cselekvés is.

Fel kell mutatnunk, hogy a közéleti szerepvállalás nem a selyem díszzsebkendőknél kezdődik, és nem is a slim fit öltönyöknél ér véget. A vitákat vállalni, az összetűzéseket megnyerni, a nemzedékünket pedig meggyőzni akarjuk. Nemzeti korszellem, nemzeti blog. A vélemény szabad, de hazaszeretetben nincs kompromisszum, sem pedig kiscicák.

A Fidelitas átalakult és előnyére változott. Ahogy egykor a szervezetnek, úgy kezdetben a Reaktornak is sok hibája lesz. De ti majd kijavítjátok.


Falusi Vajk
Reaktor direktor

1
https://reaktor.blogstar.hu/./pages/reaktor/contents/blog/44207/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Apáczai 2017-10-31 10:42:39
A Jóisten áldása kísérje ezt a fórumot!
Legyen a vélemény nyilvános megvallásának felülete, a szólásra jelentkező fiatal demokraták pódiuma. De egyben a jószándékú tapasztalt, jóakaratú elődök szavának is adjon teret bizonyságául a nemzedékek megértésének és egymásra figyelésének.

Vezérelje a nemzettel szembeni önzetlenség, az igazság iránti kérlelhetetlen fiatalos kiállás, és a közösséghez kapcsoló alázat!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?