Mesterházy meséje


Szerző: Be Right Back

Az ellenzéki „hírportálok”, a függetlenobjektív média jeles képviselői mind címlapon hozták a hatalmas a hírt: Mesterházy Attila visszalép Kész Zoltán javára. Mesterházy e lépését be is jelentette Veszprémben, hisz részt vett a túl sok, vagy leginkább semmi eredményt felmutatni nem tudó Kész elvtárs és a Viszlát, Kétharmad! mozgalom közös  eseményén.

Az mno, a hvg, az index, a 444 mind egyszerre lelkendezett:

Mesterházy elvtárs belátta, hogy Veszprém megye 1. számú választókerületében (Simicska Lajos pátriájában) a „független” és nem mellesleg „civil” jelöltnek sokkal több esélye van nyerni, mint egy pártpolitikusnak. Természetesen azért kampányolni fognak mellette. Micsoda győzelem! Vagy mégsem? Meglepő (és egyben mulatságos), de minden elismerés kijár a Mérce, valamint Jámbor András részére. Legalábbis ezért az apró cselekedetért. Ott ugyanis megírták, hogy Mesterházy minden bizonnyal azért lépett vissza, mert az MSZP-P közös listán ő, és több más hozzá lojális egyén is biztos befutó helyet kap.

Vagyis nincs szó semmilyen önfeláldozásról, vagy épp valós értékek mentén történő összefogásról.

Mindössze a színtiszta egyéni érdek manifesztációjának lehetünk tanúi a választási kampány elő-hajrájában, no meg annak, hogy se Mesterházy, se a haverjai nem akarnak igazából dolgozni. Jó is az a képviselői tiszteletdíj… Nincs itt kérem semmi újdonság, mindössze csak egy szépen felépített mese. Mesterházy meséje.

https://reaktor.blogstar.hu/./pages/reaktor/contents/blog/48058/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?